Ivica Propadalo uplovio u bračnu luku sa svojom Draganom!

Written by Super User. Objavljeno: Vijesti

Svadba

Jedan od osnivača Teške industrije i basist Ivica Propadalo izmijenio je bračne zavjete sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Draganom Todorović i u nedjelju, 3. rujna napravio tulum za prijatelje u zagrebačkoj Mimari. 

Više na portalu 24sata: https://www.24sata.hr/show/ivica-propadalo-nakon-sest-godina-veze-ozenio-draganu-538475 i večernji.hr: https://www.vecernji.hr/showbiz/dragana-todorovic-ivica-propadalo-nakon-6-godina-veze-uplovio-u-bracne-vode-1192253#galerija-1

Teška industrija headliner "Slavonija festa CMC200"

Written by Super User. Objavljeno: Vijesti

Teška Industrija nastupila je na drugom "Slavonija festu CMC200" koji je 25. i 26. kolovoza, u organizaciji CMC televizije održan u Slavonskom Brodu. Bend je kao headliner prvo održao jednosatni koncert u petak, 25. kolovoza, a zatim u sklopu revijalne večeri, u subotu, 26. kolovoza, izveo tri pjesme. Evo kako je zvučala izvedba pjesme "Još gorim od tebe" u Tvrđavi Brod:

Teška Industrija predstavila novi HIT singl "REKLAMACIJA" i novu članicu benda, Luciju Lučić!

Written by Super User. Objavljeno: Vijesti

Reklamacija

Jedan od najeminentnijih bendova ne samo u Hrvatskoj, već u cijeloj regiji, čije pjesme sluša publika svih uzrasta, objavio je svježi, moderni, gitaristički HIT singl, koji je otpjevala nova članica benda, senzibilna, a istovremeno energična i zanosna vokalistica, Lucija Lučić. Frontmen i basist benda, Ivica Propadalo odabirom mlade Lucije, još jednom šalje jasnu poruku svim slušateljima i budućim, mladim nadama: "Vjerujem u mlade ljude i volim ih, divim se njihovoj energiji. Gledati na život očima djeteta i kroz igru graditi put, privilegija je mladosti. A glazba je igra, kao što je i sve u životu igra. Ako shvatimo da život nema reprizu i da nema reklamacije na ono što je prošlo, onda je imperativ vječno ostati mlad. Kada sa svega pet godina snimiš svoj prvi album, sudjeluješ u najpozatijem glazbeno-natjecateljskom showu i gradiš karijeru na temelju izvrsnog glasa, kao i kvalitetnog kućnog odgoja, kao što ima Lucija, onda nema dvojbe zašto je baš ona nova članica Teške Industrije." 

Na pitanje kako je biti član kultnog benda i stajati rame uz rame s doajenima regionalne pop-rock scene, mlada Lucija Lučić poručuje: "Ako znate sanjati, snovi će vam se ostvariti! Imati sretnu obitelji je privilegija, a biti član ovakvog benda je čast. Odrastala sam okružena s puno ljubavi i dobre glazbe. Moja ljubav, iskrenost i pozitivan stav može se osjetiti i u pjesmi Reklamacija, koji je zasigurno i moja osobna karta. Jako sam zahvalna osnivačima benda Ivici Propadalu i Vedadu Hadžiavdiću, što su mi pružili priliku i unatoč jakoj konkurenciji na audicijama, ipak odabrali mene. Posebno sam zahvalna mojoj obitelji, koja me podržala u odluci i dala do znanja da se ovakva prilika ne propušta."

Tekst, glazbu i aranžman pjesme potpisuje već dobro provjereni dvojac Teške Industrije: Blagica Ivanović (tekst) i Vedad Hadžiavdić (glazba i aranžman). Dok je za produkciju pjesme zaslužan mladi, ali dobro znani i nagrađivani producent Hrvoje Prskalo, koji je pridonio novom, svježijem zvuku i izričaju benda. Pjesmu prati i izvrstan video spot, koji potpisuje redatelj Tomislav Felbar, također novo ime u timu Teške Industrije, u suradnji s producenticom Draganom Todorović (Atelier Propadalo), koja je također zadužena za styling i šminku. Da će spot biti veliki hit, znamo jer ga je “odabrao” Đelo Hadžiselimović, dugogodišnji prijatelj osnivača Teške Industrije, Ivice Propadala i Vedada Hadžiavdića, na čijoj terasi su snimljeni dinamični kadrovi spota. 

Teškoj industriji Oskar popularnosti!

Written by Super User. Objavljeno: Vijesti

Oskar popularnosti

Teška industrija osvojila je nagradu Oskar popularnosti 2017. za bend koji je napravio najbolje obrade s albuma "Bili smo raja"! Nagradu su u utorak, 28. veljače u Banja Luci primili Ivica Propadalo i Vedad Hadžiavdić