Teška industrija i Slavonia Band imaju "Ženu za utjehu"

Prvi ozbiljan odlazak na koncert tamburaškog benda za Ivicu Propadala bio je odlazak u Boogaloo na Slavonia Band prije nekoliko godina. Slušajući Brankov glas i euforiju koja je dolazila iz publike, palo mu je na pamet spojiti naizgled nespojivo.

Par godina kasnije, jedno sasvim spontano druženje s Borisom i Valerijom Đurđević pretvorilo se u glazbenu suradnju o kojoj se mnogo prije razmišljalo. Tako se ovih dana u studiju Borisa Đurđevića, osim njega samog, našla cijela ekipa Teške industrije i Slavonia Banda, gdje zajedničkim snagama stvaraju novi glazbeni hit "Žena za utjehu". Za glazbu i aranžman zaslužan je Đurđević dok je autor teksta nove pjesme Valerija Đurđević.

Ovaj neobičan spoj rocka i tamburaškog izričaja zasigurno je jedna od zanimljivijih glazbenih kombinacija koju smo dosad imali prilike čuti, u što će se i sama publika uskoro moći uvjeriti. Upravo taj trenutak kada će svojoj publici predstaviti svoj novi glazbeni uradak, članovi oba benda nestrpljivo iščekuju, obzirom da su svi i više nego zadovoljni do sada snimljenim materijalom!