Objavljen novi spot "Moj svijet, zapleši"

Video

Teška industrija objavila je spot za pjesmu "Moj svijet, zapleši". Režiju potpisuje iskusni Filip Dizdar, prema ideji Ivice Propadala, a osim benda u videu se pojavljuju i plesačice iz plesne skupine Dance Company koje čine koreografski i plesački duo, Ema Janković i Andrea Solomun. Djevojke su glumile svaka po tri različita lika na tri različite lokacije. 

Novi videospot Teške industrije nosi i jasnu poruku. "Uvijek sam se pitao odakle nekome pravo da osuđuje one koji drugačije izgledaju, misle, osjećaju i vjeruju. Kao što sam prošle godine napravio izložbu 'Slike s vjenčanja' u kojima sam 'vjenčavao' zaljubljene svih opredjeljenja, tako mi je bila želja da kroz naš spot pokažemo kao bend svu svoju toleranciju prema različitostima. Ta tolerancija u ovim površnim vremenima nam je itekako potrebna. Ovome su me naučili moji, nažalost već pokojni Antonija i Marko, i to u mom rodnom, po veličini malom, ali po svemu drugom, pa i po toleranciji velikom Livnu. Dvije plesačice s puno ljubavi i emocija su iznijele ovu neobičnu ljubavnu priču u tri čina. Nevjerojatna je njihova transformacija u ta tri različita para, MM, MŽ, ŽŽ", rekao je o spotu Ivica Propadalo.

Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=3HWgl-HNUo4

Snažan i strastven tekst pjevačice Teške industrije, Lee Mijatović i glazbeni izričaj s gitarskim solažama glazbeni su rukopis prepoznatljiv u posljednje vrijeme za Tešku industriju. "Moj svijet, zapleši" drugi je singl koji će se uz regionalni hit "Još gorim od tebe" naći na novom studijskom albumu Teške industrije.

Lea je napisala ovaj tekst na nagovor članova benda, a isprovocirana teškim temama koje nam se serviraju svakodnevno, odlučila je pobjeći u Moj svijet i baciti jednu pozitivnu iskru na papir. "Nije to samo moj svijet, vrata su odškrinuta za svakog tko ima otvoreno srce za malo pozitive i ljubavi da zapleše s nama", dodala je Lea.

Produkcija & režija spota: Filip Dizdar
Gaffer: Petar Krajačić Vilović
Druga kamera: Matija Petrović
Ideja spota: Ivica Propadalo
Lokacije snimanja: Kino Mosor, stan Ivane Popović i napuštena zgrada kraj Mirogoja
Make-up: Kristina Hošnjak, Žana Kožul
Styling: Ivan Friščić